Møte om tilbudsstruktur og regioninndeling i videregående opplæring
Bjarne Rohde (SV), fylkesråd for utdanning, (Arkivfoto)

Møte om tilbudsstruktur og regioninndeling i videregående opplæring

Møte om framtidig tilbudsstruktur og regioninndeling for inntak i videregående opplæring.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.05.2021 17:22

Bjarne Rohde (SV), fylkesråd for utdanning, og Børre Krudtå, divisjonsdirektøren for næring og kompetanse, har invitert deltakere til Teams-konferanse som omhandler framtidig tilbudsstruktur og regioninndeling for inntak i videregående opplæring i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Konferansen er flyttet til 9. juni.  

Inviterte deltakere er ledere av næringsforeninger, regionrådsledere, NHO, LO, NAV, leder av elevråd, leder av ungdommens fylkesråd, rektorer i videregående skoler. Hovedmålet med konferansen er å få gode innspill fra deltakerne og som igjen kan skape et godt grunnlag for fylkesrådet å fatte beslutninger. 

De to hovedområdene er: 
-Hvordan sikre at flest mulig elever kan bo hjemme første året på videregående? Inndeling i skoleregioner er et mulig virkemiddel for å oppnå dette. Fylkesrådet er opptatt av hvordan de på best mulig måte kan ivareta både hensynet til elever, skolesteder og regionens behov for kompetanse.

-Fylkesrådet ønsker i tillegg å få innspill på om tilbudene i videregående skoler er tilstrekkelig ivaretatt mht. dagens og framtidens behov i privat sektor og offentlig sektor i nærområde, regionen og i vårt fylke.   

Det er fylkesråden som innleder på konferansen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS