Små steg for kloden
Fra venstre: Hege Risse, Iselin Sandmo, Sissel Johnsen, Bente Floer og Maria Gaare.

Små steg for kloden

Hege Riise fra Utdanningsforbundet delte ut premie til Nordvågen barnehage.
Lokal
Kjell-Bendik Pedersen
Publisert : 22.04.2021 21:40

Utdanningsforbundet Troms og Finnmark har hatt en konkurranse for barnehagene under Barnehagedagene. Der ble barnehagene oppfordret til å sette søkelys på lokal aktivitet og dele bidraget. 

Ett av målene med å markere Barnehagedagene er å synliggjøre barnehagens innhold både for beslutningstakere, foreldre og samfunnet generelt, for å få forståelse for de viktige prosessene som foregår i barnehagen. !Kake Hege Riise hadde med til Nordvågen barnehage.

--Nordvågen barnehage vant med sitt bidrag der de la fram sitt gode arbeid med klima- og miljøarbeid i barnehagen, sier Hege Riise, leder i Utdanningsforbundet Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

--Det var ikke så mange som deltok av de 309 barnehagene i Troms og Finnmark. Vi håper på flere til neste år, sier Riise. 

Nordvågen barnehage med Iselin Sandmo, Sissel Johnsen, Bente Floer og Maria Gaare som er medlem av Utdanningsforbundet, er de heldige vinnerne.

--Det var veldig artig å vinne konkurransen. Vi har brukt mye tid på dette og bli premiert for arbeidet er gøy, sier Maria Gaare.  






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS