Kunnskap om grønne anskaffelser
Porsangmoen leir i Porsanger kommune. (Foto: Forsvaret)

Kunnskap om grønne anskaffelser

Re-etableringen av Finnmark landforsvar ved Porsangmoen er bakgrunnen for webinarene.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.04.2021 01:41

I uke 16 blir det gjennomført tre webinarer med fokus på miljø, bærekraft og grønne anskaffelser.

Bakgrunnen for webinarene er re-etableringen av Finnmark landforsvar ved Porsangmoen. I den sammenheng ønsker fylkeskommunen, i tett samarbeid med Sápmi Næringshage, å øke andelen av lokale små- og mellomstore leverandører til Forsvaret.

Karin Eriksen (Sp), fylkesråd for næring og miljø, understreker at dette er et meget viktig satsningsområde for Troms og Finnmark fylkeskommune. 

--Fylkeskommunen ønsker å styrke de små og mellomstore bedriftene vi har i fylket vårt. Nå får bedriftene mulighet til å øke sin kunnskap om grønne anskaffelser, og samtidig bygge nettverk mot en så viktig aktør som Forsvaret. Det vil øke konkurransekraften til våre viktige leverandørnæringer, og det er jeg veldig glad for at vi kan bidra til, sier Eriksen. 

Gratis kompetansepåfyll
Webinarene er gratis for alle som ønsker å delta. 

Miljø, bærekraft og grønne anskaffelser er viktige tema som leverandører kan dra nytte av i flere sammenhenger, i tillegg til deltakelse i Forsvarsbyggs- eller andre offentlige anbud. 

Å delta i det grønne skiftet er viktig for å posisjonere seg for fremtidens leveranser. Fokus på miljø og bærekraft er også viktig for omdømmebygging og identitet som igjen kan åpne for muligheter på områder bedriften i utgangspunktet ikke hadde sett for seg.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS