La skisporene være det eneste som ligger igjen etter påskeferien
Skipfjorden er ett av områdene på Magerøya som kommer til å samle deler av skifolket i påsken. (Foto: Fra åpningen av friluftsgarasjen i vinter)

La skisporene være det eneste som ligger igjen etter påskeferien

Oppfordring fra Hold Norge Rent.
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.03.2021 21:45

Uansett om du skal tilbringe påsken på fjellet, i byen, ved sjøen eller i nærmiljøet, oppfordrer Hold Norge Rent til sporløs ferdsel.

Forlat stedene du besøker i påsken frie for søppel, er oppfordringen fra Hold Norge Rent. 

--Vi inviterte til en ny type dugnad i 2020. Med #likefinsomfør ønsket Hold Norge Rent å få med seg hele Norge på en dugnad for å forebygge forsøpling, og vi opplevde stor oppslutning, særlig blant våre medlemmer og samarbeidspartnere. Det sier daglig leder Lise Gulbransen.

Denne påsken skal mange av oss ut og nyte våren enten det er i byen, ved sjøen, på fjellet eller bare i vårt eget nærmiljø, og Hold Norge Rent oppfordrer alle norske påsketurister til å være bevisste på hvordan vi etterlater oss stedene vi besøker.

--Vi inviterer alle til å vise frem sin favorittplass i påsken og dele bilder av hvordan plassen etterlates #likefinsomfør. Det eneste som skal ligge igjen etter oss er skispor i snøen eller fotspor i sanden, sier prosjektleder Kine Lillerud.

Fire tips til en søppelfri påske
1.Legg emballasje og munnbind i en lomme med lås eller glidelås.
2.Ikke kast matavfall i naturen.
3.Ha med en pose til avfallet ditt på tur.
4.Ikke brenn søppel på bålet.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS