Mener det er viktig at barna får trene og spille noen kamper
Turn-spillere kan ikke regne med mange tilskuere i idrettshallen på hjemmekampene denne sesongen, i alle fall slik regelverket er akkurat nå. (Arkivfoto)

Mener det er viktig at barna får trene og spille noen kamper

For håndballmiljøet er det viktigste at spillerne får trene og spille noen kamper.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.11.2020 11:00

Torsdag kveld var det møte for håndballklubbene i Finnmark, et møte der koronarestriksjonene var tema. 

--Stemningen på møtet var god og positiv. Det viktigste for håndballmiljøet i Finnmark er at barna får trene og spille noen kamper. Det er viktig for den psykiske og fysiske helsen, sier Hege-Beate Tauselv, terminlisteansvarlig i håndballgruppa, til Radio Nordkapp. 

Turn skulle ha både hjemme- og bortekamper mot Alta-lag i helgen, men alle kampene er utsatt. Det blir ikke håndballkamper for Turn i helgen.

--Vi skal prøve å få seriespillet i gang igjen. Det er opp til klubbene å forholde seg til smittevernoverlegen i egen kommune. Vi har terminfestede kamper mot Vardø, Vadsø og Hammerfest før jul, og jeg tenker at disse kampene blir gjennomført som planlagt. Det sier Hege-Beate Tauselv. 

Begrensninger 
På grunn av smittevernreglene på antall personer i hallene, vil det bli håndballkamper med et svært begrenset antall tilskuere. Håndballgruppa i Turn kan ikke regne med full hall på hjemmekampene denne sesongen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS