Opprettholder god akuttberedskap
Hammerfest sykehus . Foto Finnmarkssykehuset

Opprettholder god akuttberedskap

Finnmarkssykehuset opprettholder meget god akuttberedskap i Hammerfest, for akuttstabilisering før pasientene blir sendt videre.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 25.10.2020 17:05
Sist oppdatert : 25.10.2020 17:44

!Hammerfest sykehus. Foto: Finnmarkssykehuset.Én pasient innlangt med covid-19-smitte. Ved Hammerfest sykehus var det søndag ettermiddag 20 ansatte er smittet og 120 ansatte er i karantene.

--Kirkenes, Alta og Karasjok avlaster Hammerfest, og jeg er stolt av alle våre ansatte sa direktør ved Finnmarkssykehuset, Siri Tau Ursin, under pressekonferansen søndag ettermiddag.

--Det er ikke alle pasienter som er sendt til andre, noen ligger fortsatt i Hammerfest fordi de snart er ferdigbehandlet og skal reise hjem, sa klinikksjef for Hammerfest sykehus, Jørgen Valla Paulsen.

--Alle gravide vil bli kontaktet, men vi åpner for mulighet for å komme til Hammerfest for å føde, men man tar barseltiden hjemme, fødestua i Hammerfest eller på hotell i Hammerfest, sier medisinsk fagsjef ved Finnmarkssykehuset, Harald Sunde.

Ved 17-tiden søndag var det 12 pasienter igjen i Hammerfest.
--Tallet går raskt ned, sa Paulsen.

--I Øst-Finnmark er det om ag 90 prosent av transporten som blir foretatt av bilambulansen, Kapasiteten ved luftambulansen er god, sa klinikksjef for prehospitale tjenester, Jørgen Nilsen.

Pressekonferansen søndag 25. oktober 2020 kl 17:00

 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS