Bare Bremnes digitalt i Kjøllefjord
Fra forestillingen Bare Bremnes. En av de som er med er Irene Reppen. (Foto: Marius Fiskum)

Bare Bremnes digitalt i Kjøllefjord

Hålogaland Teater kan ikke reise på turné som vanlig på grunn av pandemien, men forestillingen er filmet og denne får publikum se.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 23.10.2020 11:00

Bare Bremnes digitalt i Kjøllefjord søndag 25. oktober.

Etter å ha spilt for fulle hus i Tromsø i en måned, skal en Bremnes-hyllest nå på digital turné til ti kinosaler og kulturhus i nord - fra Kirkenes i nordøst til Svolvær i sørvest.

--Forestillingen er en reise gjennom Ola, Lars, og Karis kunstneriske liv. Det er et halvannen times langt musikalsk eventyr som vi er stolte over å kunne sende på turné ut i regionen, forteller en entusiastisk teatersjef Egill Pálsson. 

På grunn av koronaen har ikke Hålogaland Teater mulighet til å reise på turné i Troms og Finnmark og den nordlige delen av Nordland slik vi gjør til vanlig. Derfor har vi nå fått filmet forestillingen slik at den kan vises på kinoskjermer rundt om i landsdelen.

--Vi har lagt mye arbeid i å skape en profesjonell opplevelse til vårt teaterpublikum i Nord-Norge, og vi er glade for å kunne dra på digital turné i en koronatid der vi egentlig ikke kan turnere. Søndag 25. oktober er det Kjøllefjord sin tur, sier Pálsson.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS