Ingen Turn-kamper i 5. divisjon i år
I 2019 var det seniorkamper i Honningsvåg. Det blir det ikke i år. (Arkivfoto)

Ingen Turn-kamper i 5. divisjon i år

Norges Fotballforbund har avlyst sesongen for breddefotball på seniornivå.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.09.2020 10:57
Sist oppdatert : 18.09.2020 11:00

Breddefotballen på seniornivå har blitt avlyst. Det betyr en fotballsesong uten seniorkamper på Honningsvåg stadion og andre stadioner i Finnmark. 

--Dette er en trist dag for forbundsstyret, 18 fotballkretser og ikke minst alle klubber og spillere som er berørt og har hatt et håp om seriespill i 2020. Norsk fotball har tatt smittevern på alvor fra dag en og utviklet gode smittevernprotokoller for alle nivåer i norsk fotball. Vi har lykkes med mye og fått åpnet opp for seriekamper i både toppfotballen og barne- og ungdomsfotballen. Gjennom dette har klubbene fått god erfaring med smittevern, og det er få eller ingen smittetilfeller som kan spores tilbake til fotballaktivitet. For de gjenværende seriene i senior breddefotball satt vi opp avdelinger med få lag og korte reiseavstander. Når regjeringen til tross for dette likevel ikke har åpnet opp for normal kontakttrening igjen nå, så har vi ikke noe annet valg enn å avlyse sesongen. Det er rett og slett ikke lenger praktisk mulig å gjennomføre sesongen over hele landet, sier fotballpresident Terje Svendsen, ifølge fotball.no

Rent konkret betyr det at forbundsstyret kansellerer sesongen for 2. divisjon kvinner (tredje nivå) Norsk Tipping-ligaen (fjerde nivå).  Det er fotballforbundets 18 kretser som organiserer øvrig breddefotball for voksne, og med forbundsstyrets beslutning er det en naturlig konsekvens at også kretsene kansellerer sine kretsvise serier for voksne. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS