100 000 nedlastinger av FiskHer
Mer enn 100.000 nordmenn har lastet ned den nye fiskeappen som forteller deg hvor du kan fiske hva, og hvordan.

100 000 nedlastinger av FiskHer

I sommer kom en ny app for personer som liker å fiske, en app som har slått an.
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.09.2020 21:45

Tidenes fiskeguide, FiskHer, har blitt populær. 

Siden juni har 100 000 nordmenn tatt i bruk appen som viser hvor du kan fiske hva og hvordan.

--Utrolig moro! Vi er veldig stolte over å ha laget et verktøy som vi ser at mange har nytte og glede av. Tilbakemeldingene kommer fra hele landet, og er overveldende gode, sier Trond Are Gjone i en pressemelding. 

Han er gründeren bak FiskHer, og har sammen med noen av landets beste fritidsfiskere laget appen fiskerne selv savnet, og som har til hensikt å gjøre fiseturen enda mer spennende både for proffe og amatører.

Da FiskHer ble lansert i begynnelsen av juni, gikk den rett opp på topplistene hos AppStore og Google Play. I løpet av sommeren er appen lastet ned og tatt i bruk av mer enn 100 000 nordmenn.

--En erfaren, lokalkjent fisker kan fortelle deg om du skal dra til høyre eller venstre for å finne fisken du er ute etter. Med FiskHer gir vi deg denne kunnskapen og erfaringen rett inn på mobiltelefonen. Det blir som å ha med deg din egen fiskeguide i lomma, sier Asgeir Alvestad.

Alvestad er en av landets mest meritterte fiskere, og den som har tatt flest ulike arter i Norge. Nå har han vært med på å lage appen som kan lastes ned gratis både til iPhone og Android.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS