73 tilskuere på sesongens første kamp på stadion
Sesongens første hjemmekamp for Turn ble spilt tirsdag kveld.

73 tilskuere på sesongens første kamp på stadion

Turn tapte stort for Alta/Bossekop, men det dempet ikke gleden over at fotballsesongen er i gang i Honningsvåg.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.08.2020 13:33

Det var 73 tilskuere på Honningsvåg stadion tirsdag kveld da sesongens første hjemmekamp ble spilt. Turn tapte, uten at det dempet den gode stemningen med at fotballen ruller igjen i Honningsvåg. 

Sesongens første hjemmekamp var i klassen jenter 17. Alta/Bossekop reiste hjem med 0-9-seier. Trener Vegard Sannes synes det er godt at sesongen endelig er i gang. 

Turns jenter 17-årslag består av mange underårige spillere, noe som var en utfordring mot et Alta-lag med høyere gjennomsnittsalder. Treneren synes jentene kjempet godt, selv om resultatet ikke ble som ønsket. 

Fantastisk 
Stig Erling Kristiansen, leder i Turns fotballgruppa, synes det er fantastisk at sesongen endelig er i gang. Som en del av koronaretningslinjene noterer fotbalgruppa ned navn og telefonnummer på alle tilskuerne på hjemmekampene. !Stig Erling Kristiansen, fotballederen i Honningsvåg, er fornøyd med at det igjen er kamper for fotballspillere.

Fotballgruppa har mistet spillere under koronapandemien og gruppa har blant annet trukket ett lag i klassen gutter 13. 

Stig Erling Kristiansen sier at ungene som spiller fotball er strålende fornøyde med at sesongen er i gang. 

Kristiansen tror ikke det blir seniorfotball i Honningsvåg i år. Det begynner å bli knapt med tid for at seniorlagene i Finnmark innenfor breddefotballen skal kunne gjennomføre sesongen. Turn trakk 4. divisjonslaget etter fjorårets sesong og meldte på lag i 5. divisjon. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS