Anders Abrahamsen har blitt ansatt i fotballkretsen
Finnmark Fotballkrets har fått ny trenerutvikler og arrangementsutvikler. (Illustrasjonsfoto)

Anders Abrahamsen har blitt ansatt i fotballkretsen

Anders Abrahamsen tar overgang fra Offroad Finnmark til Finnmark Fotballkrets.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.08.2020 20:00

Anders Abrahamsen er ansatt som ny trenerutvikler/arrangementsutvikler i Finnmark Fotballkrets. Anders kommer fra jobben som daglig leder for Offroad Finnmark.

Abrahamsens engasjement strekker seg fram til 31. desember 2023 og fotballkretsen ser nå på mulig oppstartstidspunkt.

Anders Abrahamsen er kursinstruktør i FFK på trenerstigen. Han har presentert spennende tanker for hvordan han vil utvikle nye trenere i Finnmark i årene som kommer. Det å se trenerutviklingen inn i en helhet med både spillerutvikling og klubbutvikling håper vi vil løfte både kvaliteten og antallet på trenere i fylket vårt, ifølge en pressemelding fra Finnmark Fotballkrets. 

Anders jobbet hos fotballkretsen under Open Nordic i 2011-2012. Han har ledet Offroad Finnmark de siste årene, og sitter gjennom dette med fersk arrangementskompetanse som vil komme kretsens mange prosjekt tilgode. At han i tillegg er dyktig til å presentere saker på sosiale medier og som fotograf er selvsagt også positivt for fotballkretsen, ifølge pressemeldingen. 

--Gleder meg veldig til å komme inn et sterkt fagmiljø, og jobbe sammen med dem for å utvikle fotballen i Finnmark. Trenerutvikling har jeg jobbet med en del allerede, og det er et spennende fagfelt. Og føler meg veldig privilegert som får jobbe med det gjennom hele året.  Det blir også spennende å være med på å utvikle de arrangementene som kretsen med stolthet gjennomfører. Impulssamlinger, samfunnsprosjekt og nasjonale tiltak lagt til Finnmark håper vi å få til de neste årene, sier nytilsatt trenerutvikler/arrangementsutvikler i Finnmark Fotballkrets. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS