Mener kommunen trenger ny svømmehall
Sigve Hansen Gusdal ønsker ny svømmehall for svømmeopplæring av barn og voksne. (Arkivfoto)

Mener kommunen trenger ny svømmehall

Svømmeklubb-lederen skal på tirsdagens møte i regi av Nordkapp kommune.
Ny svømmehall i Nordkapp
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.10.2016 13:27

Sigve Hansen Gusdal, leder i Nordkapp Svømmehall, er usikre på egne forventninger til møtet om ny svømmehall som Nordkapp kommune skal arrangere tirsdag kveld.

Hansen Gusdal forteller at Nordkapp Svømmeklubb ønsker en hall som fungerer. Det bør være garderober som er trivelige og hyggelige. Det bør være baneskiller slik at det kan bli gjennomført konkurranser. Svømmeklubben ønsker også plass til publikum i en ny hall.

--Vi trenger en svømmehall der vi kan drive med svømmeopplæring for barn og voksne, sier Sigve Hansen Gusdal.

Medlemsmassen i Nordkapp Svømmeklubb består av over 80 personer, flest barn fra tredje til femte klassetrinn. Nordkapp Svømmeklubb tror på et løft for klubben om det blir ny svømmehall.

--Med ny svømmehall kan vi invitere andre klubber til oss og gjennomføre konkurranser. Dette gjør vi ikke i dag ettersom vi ikke er stolte av det vi kan vise til, sier Sigve Hansen Gusdal i Nordkapp Svømmeklubb.

Sigve Hansen Gusdal er én av dem som skal på møtet Nordkapp kommune har invitert til.

Forprosjekt

I juni 2013 nedsatte kommunestyret en gruppe som skulle jobbe fram et prosjekt på ny svømmehall i Nordkapp. Denne gruppa har det siste året arbeidet med å utarbeide et forprosjekt for ny svømmehall lokalisert ved rådhuset. Gruppa har mottatt planforslaget og ønsker å gi alle interesserte en oppdatering på hvor arbeidet står, på møtet tirsdag kveld. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS