Har SV og Sp egentlig vilje til å rive internatet?
Internatet på Sarnes.

Har SV og Sp egentlig vilje til å rive internatet?

Det er debatt om internatet og om kommunen skal rive det som er igjen av bygningen.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.06.2020 05:31

Kommunestyregruppa til Nordkapp Arbeiderparti stiller i et leserinnlegg spørsmålet om SV og Senterpartiet har vilje til å rive internatet på Sarnes? 

Nordkapp SV mener det vil være økonomisk uansvarlig å rive internatet i koronakrisen, ifølge et leserinnlegg fra kommunestyrerepresentant Rakel Hagen Olsen. 

--Politikk er å ville har en klok politiker engang sagt. Det er helt uproblematisk å prioritere midler til å rive Sarnes Internat, men det må vilje til og alt tyder på at flertallet i Nordkapp kommunestyret ikke vil rive det gamle internatet. Lovnader i valgkampen var visstnok bare valgflesk. Det har Kari Lene Olsen, Kjell-Valter Sivertsen og Stine Mari Strifeldt, alle kommunestyrerepresentantene til Nordkapp Arbeiderparti, skrevet i et leserinnlegg. 

--Politisk vilje er en forutsetning. Hvis man ikke vil så prioriterer man det heller ikke. Vi vil oppfordre SV til å være ærlig med folk og fortelle at riving av Sarnes internat ikke når opp i deres prioritering, har Olsen, Sivertsen og Strifeldt skrevet i leserinnlegget publisert i Radio Nordkapps portal






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS