Hvilken virksomhet er Norges beste på mangfold?
Nå starter jakten på gode kandidater til å vinne statens utmerkelse «Mangfoldsprisen 2020». (Foto: Kristine Lindebo)

Hvilken virksomhet er Norges beste på mangfold?

Har du forslag på kandidater fra Troms og Finnmark?
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.05.2020 03:45

Nå starter jakten på gode kandidater til å vinne statens utmerkelse «Mangfoldsprisen 2020».

--I en globalisert verden er nettopp kunnskap om ulike språk og kulturer en viktig kompetanse, men da må vi både se og utnytte potensialet. Vi må ha ledere som er opptatt av det. Her har Norge fortsatt en vei å gå. Derfor er det viktig å hedre de som faktisk klarer det, sier kunnskaps og integreringsminister Guri Melby (V) i en pressemelding. 

--Vi deler ut prisen til virksomheter og bedrifter over hele landet som viser hvordan mangfold styrker norsk arbeidsliv. Forskning viser at virksomheter som har ansatte med ulik bakgrunn ofte har høyere lønnsomhet og bedre trivsel, sier Libe Rieber-Mohn, direktør i IMDi. 

Nå håper IMDi på mange nominasjoner til verdige vinnere av årets mangfoldsvirksomhet. I fjor var det mer enn 350 nominerte. I første omgang ser direktoratet etter regionale kandidater som fortjener heder og ære i sin del av landet. Mangfoldsprisen deles ut i alle fylker, i kategoriene små virksomheter og mellomstore- og store virksomheter. De regionale vinnerne går videre til å konkurrere om å vinne nasjonale priser. Nominasjon av kandidater skjer digitalt på mangfoldsprisen.no. De regionale prisutdelingene finner sted i august, mens de nasjonale prisene deles ut av kunnskaps -og integreringsministeren på Regjeringens integreringskonferanse den 14. september.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS