Fotballkretsen inviterer til informasjonsmøte for lagledere
Sikker og god fotballtrening under koronaepidemien. (Illustrasjonsfoto)

Fotballkretsen inviterer til informasjonsmøte for lagledere

Klubber i Finnmark, blant annet Honningsvåg Turn & Idrettsforening, skal delta på informasjonsmøtet.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.04.2020 15:45

Finnmark Fotballkrets inviterer til informasjonsmøte for trenere og lagledere i Finnmark Fotballkrets mandag kveld. 

Temaet på møtet er «trygge trenere i koronatiden». Finnmark Fotballkrets anbefaler alle trenere og lagledere som skal lede organisere fotballaktivitet i koronatiden om å delta på informasjonsmøtene. Møtet blir gjennomført gjennom Teams,

--Vi ønsker trygge og gode fotballtrenere, spesielt i denne koronatiden. Derfor har Finnmark Fotballkrets og Troms Fotballkrets utviklet konseptet «Tryggere trenere i en korona-tid», som nå blir tilbudt alle trenere i de to fotballkretsene. Et to-timers informasjonsmøte som skal gjøre trenerne tryggere. Helsemyndighetene og idretten selv har utviklet gode retningslinjer for hvordan denne 2020-aktiviteten kan utøves. Blant annet gir fotballens koronavettregler klare budskap om hva som er anbefalt og tillatt. Likevel er det svært mange trenere og lagledere som er usikre og utrygge i forhold til hvordan de kan og må organisere og gjennomføre korona-fotballen på en riktig måte, har Roger Finjord, daglig leder i Finnmark Fotballkrets, skrevet i en e-post til Radio Nordkapp. 

Stig Erling Kristiansen, leder i Turns fotballgruppe, sier at klubben skal være representert på møtet sammen med mange andre klubber i Finnmark. I Turn ble det stans på all aktivitet i fotballgruppa torsdag 12. mars. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS