Ingalill tar ikke gjenvalg
Ingalill Olsen fra Havøysund, stortingsrepresentant for Finnmark Arbeiderparti. (Arkivfoto)

Ingalill tar ikke gjenvalg

Ingalill Olsen er på tur ut av politikken.
Valg 2021
Raymond Elde
Publisert : 19.04.2020 21:45

I et brev til lederen i Finnmark Arbeiderparti har Ingalill Olsen fra Havøysund skrevet, at hun ikke stiller til gjenvalg ved stortingsvalget i 2020. 

Olsen er i dag innvalgt på Stortinget for Finnmark Arbeiderparti sammen med Runar Sjåstad. 

Olsen var medlem i Måsøy kommunestyre fra 1987 til 2009. Hun var ordfører fra 1995 til 2009. Hun er født i 1955, datter av fiskebåtreder Trygve Olsen og husmor Alfhild Kremmervik.

--Jeg vil med dette gi beskjed til Finnmark Arbeiderparti om at jeg ikke stiller til gjenvalg på stortingslista 2021. Det var min hensikt å gi beskjed om dette til nominasjonskomiteen straks den ble valgt på årsmøtet i Finnmark Arbeiderparti. Årsmøtet vårt ble jo som kjent utsatt og vi har derfor ingen nominasjonskomite på nåværende tidspunkt, og jeg velger derfor å melde ifra til Finnmark Arbeiderparti om mitt standpunkt om å ikke ønske renominasjon. Jeg vil også benytte anledningen til å takke partiet for de muligheter og utfordringer jeg har vært til del gjennom Arbeiderpartiet. Jeg har vært kommunestyremedlem, ordfører i 14 år, leder i Finnmark Arbeiderparti i 12 år og to perioder som stortingsrepresentant, samt en periode som 1.vararepresentant, heter det blant annet i brevet fra Ingalill Olsen.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS