Venter på beskjed fra Norway Cup
Stig Erling Kristiansen håper på Norway Cup og Turn-lag i Oslo i sommer, men sikker er han ikke. (Illustrasjonsfoto)

Venter på beskjed fra Norway Cup

Spente trenere, spillere og foreldre.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.04.2020 21:45

Fotballgruppa i Turn har meldt på lag til Norway Cup, men vet ikke om turneringen blir gjennomført som planlagt. 

Turn har meldt på to jenter 15-lag og ett gutter 15-lag til Norway Cup i Oslo, en turnering som etter planen blir arrangert i perioden 26. juli til 1. august. 

--Vi avventer hva som skjer. Vi har en frist hos Nordkapp Reisebyrå til 26. juni. Vi regner med det kommer en avklaring fra Norway Cup innen denne tid om det blir turnering eller ikke, sier Stig Erling Kristiansen, leder i Turns fotballgruppe, til Radio Nordkapp. 

Det blir arbeidet som om Norway Cup blir arrangert som planlagt. Arrangøren er i løpende dialog med norske helsemyndigheter og vil følge samtlige anbefalinger de kommer med. Norway Cup 2020 vil bli avlyst dersom det fortsatt er en fare for spredning av koronaviruset. Beslutningen om å eventuelt avlyse turneringen vil bli tatt i god tid før turneringen starter, melder Norway Cup på sitt nettsted. 

Dugnad 
Stig Erling Kristiansen i Honningsvåg forteller at det er vanskelig å drive dugnad under de rådende koronaforholdene, dugnad fotballgruppa er avhengig av for å få sendt lag til Oslo. 

--Jeg tror vi skal få dette til, men enkelt er det ikke, sier Kristiansen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS