Senterpartiet ber om mer statlige midler
Heidi Holmgren, kommunestyremedlem for Nordkapp Senterparti. (Arkivfoto)

Senterpartiet ber om mer statlige midler

Senterparti med forslag om hva som kan hjelpe i situasjonen vi er i.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 01.04.2020 09:43
Sist oppdatert : 01.04.2020 09:47

Nordkapp kommune må få med frivillige lag og foreninger i koronasituasjonen vi nå er oppe i. Det mener Nordkapp Senterparti. 

--Det er mange barn, unge og voksne som ikke lengre har møteplasser. Derfor er det viktig at vi engasjerer frivillige lag og foreninger sånn at de som behøver det får noen å snakke med. Det sier Heidi Holmgren, kommunestyremedlem for Nordkapp Senterparti, til Radio Nordkapp. 

Senterpartiet har sendt inn en rekke forslag på hva som må til for å hjelpe det lokale næringslivet i den situasjonen vi nå er i. 

--Kommuneøkonomien må styrkes ved ekstra bevilgninger fra staten slik at vi kan ettergi kommunale avgifter og eiendomsskatt som det lokale næringslivet nå sliter med å betale, sier Holmgren. 

--Ifølge EØS-avtalen er det ikke mulig å gi driftsstøtte til bedrifter via næringsfondet, dessuten er fondet så lite at det aldri vil monne. Vi må bruke næringsfondet til å drive utviklingsarbeid og kompetansebygging slik at de er klare når denne situasjonen er over, sier Holmgren. 

Hele leserinnlegget fra Senterpartiet






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS