Strifeldt: FrP sikrer flertall
Bengt Rune Strifeldt, stortingsrepresentant for Finnmark FrP, ønsker en ytterligere liberalisering av scooterpolitikken. (Illustrasjonsfoto)

Strifeldt: FrP sikrer flertall

Senterpartiet fremmet et representantforslag, et forslag FrP støtter.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 31.03.2020 05:25

FrP sikrer flertall for å fjerne krav i forskrift for bruk av motorkjøretøy i utmark og på islagte vassdrag om at det må være minst 2,5 km mellom brøytet bilvei og hytte for at kommunen skal kunne gi løyve til å bruke snøscooter for å transportere bagasje og utstyr til hytte.

--Senterpartiet har fremmet representantforslag om å fjerne krav i forskrift for bruk av motorkjøretøy i utmark og på islagte vassdrag, som er helt i tråd med FrPs primærstandpunkt. Ved uttreden fra regjering har vi vært tydelige på at vi skal fronte og få gjennomført vår primærpolitikk, sier Bengt Rune Strifeldt, stortingsrepresentant for Finnmark FrP, i en pressemelding. 

Arbeiderpartiet har tidligere signalisert at de vil støtte dette forslaget og FrP vil derfor sikre flertall for dette ved å stemme for forslaget. 

--Fremskrittspartiet ønsker en betydelig liberalisering av scooterpolitikken og vi mener også at dette representantforslag dessverre ikke går langt nok, og vi vil jobbe videre for en ytterligere liberalisering av scooterpolitikken. Vi kan hake dette ut nå slik at vi da ikke behøver å ta dette med når vi jobber videre for en ytterligere liberalisering av scooterpolitikken, sier Strifeldt. 

--Vi jobber videre med en liberalisering av scooterpolitikken og vil forankre det i grasrota ved at de kan komme med sine synspunkter og innspill som vi kan ta med. Vi vil da få gode innspill for å gi bedre muligheter for næringsvirksomhet og finne gode løsninger for El-scooter, de kan i dag benytte de samme reglene i forskriften som alle andre scooter men vi ser utfordringer for å få fart på utviklingen av nye løsninger for teknologiutvikling som El-scootere behøver og som fører til null-utslippsløsninger for scooter, sier Strifeldt. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS