En varm takk til Snelandias sjåfører og mannskap
Kristina Hansen, fylkesråd for samferdsel. (Arkivfoto)

En varm takk til Snelandias sjåfører og mannskap

Fylkesråd Kristina Hansen med en hilsning til blant annet bussjåfører.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 31.03.2020 01:24

Verden er i en spesiell og vanskelig situasjon, men likevel møter Snelandias passasjerer smil, trygghet og et glimt i øyet ombord. 

--Jeg vil rette en varm takk til alle dem som bokstavelig talt holder hjulene og propellene i gang. De er våre hverdagshelter, sier fylkesråd Kristina Hansen (Ap).

Kollekivtrafikkforeningen og NHO Transport står bak en kampanje som går i lokalmedier over hele landet, der det rettes en takk til dem som holder den viktige kollektivtrafikken i gang. Dette er intet unntak i Snelandias ruteområde, fastholder fylkesråden.

--Denne arbeidsgruppen gjør sitt for å frakte oss fra A til B, i storm og stille, hele året. Akkurat nå kjenner vi et ekstra behov for å si takk for at dere er der. Samfunnet er avhengige av denne gruppen med folk for at andre skal komme seg på jobb, både nå og når vi skal tilbake til hverdagen. De er sannsynligvis like engstelige som vi andre er i denne situasjonen, men de møter oss allikevel med et smil. Dette er en yrkesgruppe å være stolt av, sier Hansen.

Også en takk til de reisende
I annonsekampanjen som sendes ut er det ikke bare sjåfører og mannskap som får en #kollektivtakk. Også de som reiser, fortjener en takk, påpeker Olov Grøtting, som er leder i Kollektivtrafikkforeningen.

--Vi får hver eneste dag inn rapporter om at de reisende behandler sjåførene med respekt, omtanke og en hyggelig høflighet. Det berører meg også, sier Grøtting. 

--Vanligvis er vi glade for alle som reiser kollektivt, men akkurat nå er det viktig at vi tenker på dem som er 100 prosent avhengig av Snelandias ruter, samt sjåfører og mannskap. I denne perioden er det viktig at du velger et annet transportmiddel hvis du kan. Og, må du reise kollektivt, så husk å holde avstand, host på en trygg måte og betal med app eller SMS, ikke med kontanter eller kort. Vi må gjøre alt vi kan for å holde sjåfører og mannskap friske, avslutter fylkesråden.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS