Arctic Suvenir har lansert nettbutikk
Arctic Suvenir håper på salg gjennom internett etter at nettbutikken ble åpnet. (Arkivfoto)

Arctic Suvenir har lansert nettbutikk

Arctic Suvenir ønsker både lokale kunder og turister på besøk i nettbutikken.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.03.2020 20:00

Torsdag lanserte Arctic Suvenir i Honningsvåg nettbutikk. 

Koronasituasjonen har medført at butikken i Honningsvåg er stengt, men nå er det mulig å handle på nett på nettstedet arcticsuvenir.net. 

Arctandria og Arctic Suvenir samarbeider som kjent og etter hvert blir det lagt inn produkt fra Arctandria i nettbutikken. 

--Vi, som alle andre reiselivsbedrifter i Norge og spesielt i Nord-Norge, har opplevd at kundene ble borte over natten. Planene for kommende sesong gjelder ikke lenger og investeringer og varekjøp er satt på vent. Men vi kan ikke bli handlingslammet og vente på mirakler. Vi må være kreative og prøve å løse problemene som har oppstått på best mulig måte. Når man ikke vet hvor man skal begynne så må man bare begynne en plass og justere etter hvert, har Arctic Suvenir skrevet i en pressemelding. 

Lokalmarkedet er lite, men viktig både for Arctandria og Arctic Suvenir. Hjemmelevering raskt skal gi kunder den beste servicen. 

--Vi skal ha butikken på kaia åpent to dager i uken. Det er klart at ingen nettbutikk kan erstatte følelsen av å gå i en ekte butikk, ifølge pressemeldingen fra Arctic Suvenir i Honningsvåg. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS