Mener stillingen i HT & IF er en kombinasjon av jobb og livsstil
Aina Iren Pettersen, leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Mener stillingen i HT & IF er en kombinasjon av jobb og livsstil

Honningsvåg Turn & Idrettsforening annonserer etter organisasjonssekretær.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.03.2020 21:25

Aina Iren Pettersen, leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, håper den nye organisasjonssekretæren i idrettslaget er på plass på kontoret 1. juni. 

Werner Hansen blir pensjonist og Nordkapps største idrettslag søker etter ny organisasjonssekretær, en stilling der søknadsfristen er 2. april. 

--Sommeren er forholdsvis rolig og derfor tenker vi at oppstart i begynnelsen av sommeren vil være greit, sier Aina Iren Pettersen til Radio Nordkapp. 

Pettersen mener stillingen som organisasjonssekretær er en kombinasjon mellom jobb og livsstil. Medarbeideren som blir ansatt skal være involvert i alle leddene i den daglige driften og alt som idrettslaget foretar seg i løpet av ett år. 

Organisasjonssekretæren er en 50-prosentstilling, men Pettersen mener personen som blir ansatt er med på å skape stillingen og dermed også hvor stor stillingsprosenten skal være. 

Ingen aktivitet 
På grunn av koronaepidemien har aktiviteten i idrettslaget blitt stoppet. 

--Vi skal komme sterkt tilbake. Jeg tror at både voksne og ungene gleder seg til det blir aktivitet igjen, sier Aina Iren Pettersen. 

Koronaepidemien har økonomiske konsekvenser for gruppene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, blant annet har turnstevnet i mai blitt avlyst og det har store ringvirkninger for turngruppa. Også fotballgruppas turnering for de yngste spillerne har blitt avlyst. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS