Blomsterpia leggere ned
Bjørg Olsen klarer ikke forsvare driften av en blomsterbutikk i Honningsvåg, men hun skal fortsatt drive med blomster gjennom begravelsesbyrået. (Arkivfoto)

Blomsterpia leggere ned

Blomsterpia slik vi kjenner butikken i dag, er snart historie.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 24.02.2020 17:22

Blomsterpia i Honningsvåg blir å stenge sine dører i løpet av våren.

--Det er jo sviktende kjøpsgrunnlag. Vi har mange som er innom, men vi sliter i konkurranse med matvarebutikkene. De selger ut blomster med priser vi ikke får kjøpt de inn for en gang. Vi tar inn planter stort sett fra Oslo, og man vet hva en flybillett koster for en person og man vet hva det koster å sende noe i posten. Store blomsteresker koster ikke rent lite. Jeg har sett en stund at det ikke går rundt for oss og da må man ta en avgjørelse, sier Bjørg Olsen til Finnmarksposten.

--Vi har hatt mange gode tilbakemeldinger på at butikken er så fin og det er så koselig å komme innom. Men vi overlever ikke på gode ord. Vi overlever på å selge det vi har her. Folk synes det er forferdelig trist at vi gir oss og da må jeg ærlig innrømme at jeg får lyst til å gråte. Det er ingen som forlater ungen sin og synes det er greit, sier Bjørg og ser ut i luften før hun begynner å smile igjen.

Selv om Bjørg nå gir seg med blomster blir hun ikke arbeidsledig. Hun driver et begravelsesbyrå, et byrå som startet i 2008. Hun kommer til å fortsette med begravelsesbyrået og dermed også fortsette med blomster. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS