Hedret på kretstinget
Gladprisvinner Leif Jørgen Mienna sammen med kretsleder Torkjell Johnsen. (Foto: Finnmark Fotballkrets)

Hedret på kretstinget

Finnmark Fotballkrets deler ut priser under festmiddagen på kretstinget.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.02.2020 20:00

Finnmark Fotballkrets hedret personer som har gjort en ekstraordinær innsats, på kretstinget som ble arrangert i Hammerfest i helgen. 

Darko Vucenovic, IL Norild, fikk hederstegnet for administrativ innsats. 
Kandidaten kom til klubben for vel 20 år siden. Han engasjerte seg med det samme i aktivt spill for egen klubb og naboklubben. Gjennom oppfølging av egne barn var han og aktiv i barne- og ungdomsavdelingen. Gjennom de neste 20 årene har kandidaten vært aktiv i finnmarksfotballen som spiller, trener, oppmann, dommer og ikke minst, sammen med sin kone, fulgt opp egenproduserte og andres talentfulle spillere, er en del av begrunnelsen til juryen. 

Tor Petter Hågensen, Sandnes IL, fikk NFFs honorære lederstipend. 
Tor- Petter Hågensen har vært trener for gutter gjennom flere år. Han har arbeidet for å utvikle samholdet i laget, utviklet guttene sine ferdigheter gjennom ros, oppmuntring, motivasjon, og med å se hver enkelt spillerne sine kvaliteter og med å stille krav til guttene sin innsats på treninger, cuper og kamper. Dette har gitt resultat med at laget har blitt et sammensveiset lag og der det har skjedd stor utvikling av spillerne. Han har vært en pådriver til å holde på at idrettslaget skulle ha guttelag, når vi har hatt få spillere med å få til samarbeid med andre idrettslag med å låne spillere av hverandre slik at både vi hadde lag og at andre idrettslag også kunne ha lag med at de samarbeidet om spillerne på treninger og kamper, ifølge begrunnelsen for nominasjonen. 

Line Vian, Tana Ballklubb, fikk også NFFs honorære lederstipend. 
Line har vokst opp med fotball i Tana Ballklubb hvor hennes far tidligere var trener. Hun spilte selv fotball for TBK i mange år.  Selv har hun de siste årene vært trener for ett guttelag i fotball og tre håndballag. Dette i samarbeid med gode medhjelpere, men under hennes ledelse. Hun er også varamedlem til TBKs styre og initiativtaker til klubbens håndballgruppe. Som forelder har hun bidratt på skoleovernattinger og utført en rekke praktiske oppgaver. Innimellom bidrar hun på økonomi, søknader, rutiner og ledelse også. Alltid engasjert i klubben ve og vel! Alltid engasjert for andre, var en del av begrunnelsen for tildelingen. 

Leif Jørgen Mienna, HIF/Stein, fikk Gla`pris. 
Har i en årrekke stilt opp for fotballen her i byen der han blant annet har hatt flere trenervev med en spesiell interesse ovenfor keepere.  Han er en utrulig god ressurs å ha og han bryr seg om alle menneskene rundt seg. Stiller opp på det som er av kamper og dugnader, alltid med et smil om munnen. Han har også på eget initiativ startet opp «Fotballvenn», der han gir honnør og gaver til ildsjeler som står på for fotballen her i byen. Senest under romjulsturneringen, delte han ut blomster til de som var med å arrangere turneringen, ifølge juryens begrunnelse. 

Kretstinget 
Til tross for utfordrende vær ble kretstinget gjennomført i helgen. Åtte klubber og 21 delegater deltok på tinget i Hammerfest. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS