Har sponset fotballgruppa i 40 år
Fra venstre: Ole Dyrstad fra fotballgruppa, Odd-Arne Nilsen fra Uteliv i Nordkapp og Stig Erling Kristiansen fra fotballgruppa.

Har sponset fotballgruppa i 40 år

Det er en tradisjon at Uteliv i Nordkapp sponser fotballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 22.01.2020 21:59

Fredag ble kontrakten om å forlenge sponsoravtalen mellom Turns fotballgruppe og Uteliv i Nordkapp underskrevet. 

--Det er viktig a vi alle i lokalsamfunnet spiller hverandre gode. Derfor sponser vi fotballgruppa. Vi begynte med sponsing av fotballgruppa for 40 år siden, så det har blitt en tradisjon det er vanskelig å bryte. Håndballgruppa og fotballgruppa er store sponsoravtaler, men vi har mindre avtaler med mange andre foreninger. Det sier Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

--For fotballgruppa er det avgjørende at vi får på plass avtaler som dette. Det sikrer at vi kan fortsette dugnadsarbeidet blant barn og unge. Nå når barnekullene blir mindre er det viktig at vi kan gi attraktive tilbud som mange vil være med på, sier Stig Erling Kristiansen, leder i fotballgruppa. 

--Når jeg reiser rundt om i landet har folk hørt om Corner og Nøden. Det at lagene våre reiser rundt og markedsfører Uteliv i Nordkapp med logoen til Corner og Nøden, er bra for alle. Matarrangementet i festivaluka er kontraktfestet. Fotballgruppa selger billetter og Corner har alt arbeidet med sjømaten. Medlemmene og andre støtter fotballgruppa ved å spise fisk, sier Ole Dyrstad. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS