Nordnorsk Markedsføringspris til Henriette Bismo Eilertsen
Henriette Bismo Eilertsen er vinneren av Nordnorsk Markedsføringspris. (Foto: Reiseliv i Nordkapp)

Nordnorsk Markedsføringspris til Henriette Bismo Eilertsen

Vinner fra Alta i år av Nordnorsk Markedsføringspris.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.01.2020 01:30

Henriette Bismo Eilertsen har fått Nordnorsk Markedsføringspris av NHO Reiseliv Regionforening Nord-Norge.

Årets prisvinner hadde en ide som for 15 år siden ble til en visjon om å skape helårsturisme til sin destinasjon. Dette skulle blant annet gjøres ved å utfordre vedtatte sannheter og rådende logikk i reiselivsbransjen hun var en del av. Konseptet som ble utviklet i samarbeid med flere andre destinasjoner har vist at vinneren er en dyktig relasjonsbygger, inspirator, leder og markedsfører. For å lykkes har det vært viktig å nå ut i verden til samarbeidspartnere, potensielle kunder og bransjeorganisasjoner. Det har vinneren på forbilledlig måte klart ved å være til stede på arenaer over hele verden, og gjentakende presentasjoner for målgruppene over flere år. Presentasjonene løfter frem alle destinasjonene i konseptet på en tillitsvekkende måte, noe som både har styrket innsalget og samarbeidet i Nord-Norge, heter det i juryens begrunnelse. 

Gjennom selskapet North Adventure i Alta, har vinneren sørget for at oppleveles-konseptet har blitt solgt og levert i tråd med brukernes høye forventninger på alle destinasjoner. Gjennombruddet kom for ti år siden, med Saga Ruby som første skip med «Vintercruise og arctic living» som bærende element for opplevelsene på land. Da var Nord-Norge en «sommerdestinasjon».

Henriette Bismo Eilertsen har selv har stått på kaia på flere destinasjoner og organisert det hele med busser, guider og opplevelses leverandører, og har skapt et fantastisk team rundt seg med eksepsjonell rutine og serviceinnstilling.

Konseptet «Vintercruise» har satt Nord-Norge på verdenskartet for en spennende og krevende målgruppe, og vinneren har også bidratt til å sette dagorden for en mer bærekraftig utvikling av cruisevirksomheten i nord.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS