Schjøtt-Pedersen slutter som direktør i Norsk Olje og Gass
Karl Eirik Schjøtt-Pedersen slutter i Norsk Olje og Gass. (Foto: Bård Gudim)

Schjøtt-Pedersen slutter som direktør i Norsk Olje og Gass

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen går av som administrerende direktør i Norsk Olje og Gass.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.01.2020 20:00

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen slutter i stillingen som administrerende direktør i Norsk Olje og Gass. Schjøtt-Pedersen har ledet organisasjonen siden mai 2015.

--Det er en tid for alt, og nå er det på tide å gi stafettpinnen videre, sier Schjøtt-Pedersen, ifølge en pressemelding fra Norsk Olje og Gass. 

Norsk olje og gass er en interesseorganisasjon for petroleumsindustrien i Norge.

--Da jeg tiltrådte våren 2015 ga styret meg ett overordnet oppdrag: å få oljeindustriens syn fram i den offentlige debatten. Minst like viktig er det at vi i disse årene har utvidet Norsk olje og gass til også å omfatte fornybar havenergi og framtidig virksomhet innen hydrogen, karbonlagring og havbunnsmineraler. Vi har slått sammen og integrert tre industrieide organisasjoner. Det er gjennomført betydelige endringer og forbedringer av organisasjonen. Jeg er derfor glad for å kunne levere videre en organisasjon som er betydelig utviklet og forsterket, sier Schjøtt-Pedersen. 

Monica Th. Bjørkman, styreleder i Norsk Olje og Gass, takker for innsatsen. 
-- Karl Eirik har vært en dyktig leder for Norsk Olje og Gass. Han har levert på de målene industrien ba om. Han har ledet organisasjonen gjennom en krevende periode med store omstillinger internt, samtidig som de årlige budsjettene er redusert med en tredel. Han har vært en tydelig talsmann for olje- og gassindustrien i Norge og vi setter stor pris på den innsatsen han har gjort sent og tidlig i de nesten fem årene han har ledet organisasjonen, sier Bjørkmann. 

Schjøtt-Pedersen har ingen fast plan for hva han skal gjøre nå etter at han slutter i Norsk Olje og Gass. Han vil lede organisasjonen til ny administrerende direktør er ansatt eller konstituert.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS