HMF: Ka skal man si?

HMF: Ka skal man si?

5. juledag hadde Honningsvåg musikkforening invitert til musikkshowet «Ka skal man si?».
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 31.12.2019 11:35
Sist oppdatert : 31.12.2019 12:47

Som vanlig ble vi møtt av Oladalen, HMF med innmarsj på gulvet og Stein Song. Så gikk det over i en avslørende video hvordan de nye parkeringsvaktene jobber.

Det var trøkk og spilleglede fra første tone på Turn søndag kveld. Det var funnet fram lokal gjesteartist og det var gode, lokale solister sammen med HMF Big Band.Som vanlig var det rivalisering mellom turnforening og musikkforeningen, sånn skal det være.

I 2019 mistet Nordkapp kanskje den største entertaineren noensinne, John Edvard Eilertsen. Edvard vil alltid bli husket for det han har gjort for musikkforeningen og lokalsamfunnet. Hyllesten på musikkshowet ble tatt imot med stående applaus og allsang. Da var det mange som tørket en tåre på samfunnshuset.

Trening etter melodien vi må finne skjegge og klippe, klippe, klippe, kjente mange se igjen i.
Hele musikkshowet var gjennomsyret av humør, latter, driv og pågangsmot. Samtidig som vi mange ganger ble tatt med inn i et universers hvor vi måtte tenke på oss, lokalsamfunnet, og ansvaret vi alle har for at det skal fortsatt skal være flott å leve i Nordkapp.

Babcock har vært omtalt i media det siste året og HMF hadde helt klar formening om hvorfor det tar så lang tid å komme seg på sykehus med ambulansefly.
Blomsterpia som driver dansekvelder på menighetshuset fikk sin egen hyllest fra scene og publikum i salen.

Den digitale menigheten fikk vi også møte og her ser det ut som det ennå er en del innkjørings problemer.
Parkering har vært med i flere nummer alle revy- og show-scenen i romjula. Her er det tydelig at Nordkapp kommune har gjort seg bemerket det siste året.

Honningsvåg musikkforening, musikkshowet 2019, Ka skal man si?
Har bare en ting å si. Dokker er helt fantastisk!






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS