Mann siktet for drap i Lakselv
illustrasjon

Mann siktet for drap i Lakselv

Politiet i Finnmark har pågrepet og siktet en mann i 30-årene for drap på en utenlandsk statsborger i 40-årene.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 03.12.2019 21:30
Sist oppdatert : 03.12.2019 21:37

-Politiet jobber nå på stedet med både taktiske og tekniske etterforskningskritt. Vi er tidlig i etterforskningen og jobber bredt for å få en klarhet i hva som har skjedd.  Vi kartlegger nå hvem som har vært til stedet, både i forkant, og under hendelsen. Vi kan på nærværende tidspunkt ikke være mer konkret enn at det var flere personer til stedet da hendelsen skjedde, opplyser etterforskningsleder Steffen Andreassen i Finnmark Politidistrikt.

De pårørende til den avdøde er ikke varslet.  Kripos er kontaktet for å bistå i arbeidet med å varsle de pårørende i utlandet.
-All den tid de pårørende ikke er varslet ønsker vi ikke å gi ut ytterligere opplysninger om den avdøde.

Politiets etterforskning er i initialfasen og det er for tidlig å si noe om motiv eller hva som var foranledningen til handlingen. Vi har avhørt vitner og vil fortsette med dette utover kvelden og de nærmeste dagene.

-Vi har dannet oss et visst bilde om hva som har skjedd, men som sagt; vi er fortsatt tidlig i etterforskningen og vi jobber bredt.

Den siktede er ikke avhørt i kveld.  Planen er å avhøre han i løpet av morgendagen.   Han har fått oppnevnt forsvarer Marius Ihlebæk.

Både den avdøde og siktede er tidligere kjent for politiet, skriver Finnmark Politidistrikt i en pressemelding tirsdag kveld.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS