Stadig flere finnmarkinger kjøper kaffeavtale
En betydelig del av befolkningen i Finnmark drikker kaffe. (Illustrasjonsfoto)

Stadig flere finnmarkinger kjøper kaffeavtale

Et flertall av de som drikker kaffe i Nord-Norge, drikker kaffe hjemme.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.12.2019 18:00

Om lag 44 000 finnmarkinger drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær.

I løpet av 2019 har Circle K Norge solgt nesten 11 000 Koppen-avtaler ved sine stasjoner i Finnmark. Dette er en liten økning fra i fjor.

Circle K Elvebakken er den stasjonen i Finnmark som har solgt flest Koppen-avtaler gjennom 2019, etterfulgt av Circle K Hesseng, Circle K Alta, Circle K Kautokeino og Circle K Lakselv, ifølge en pressemelding fra Circle K. 

Kaffeundersøkelsen 
Ifølge Kaffeundersøkelsen 2019 drikker 75 prosent av den voksne befolkningen i Nord-Norge kaffe hver dag. Den gjennomsnittlige kaffedrikker i landsdelen får i seg fire kopper kaffe daglig. 
  
52 prosent av kaffedrikkingen i Nord-Norge skjer i hjemmet, mens 21 prosent foregår på jobb. 23 prosent av kaffen drikkes andre steder.

--Nordmenn er storforbrukere er kaffe, og vi drikker stadig mer av den på vei til og fra jobb. Tidligere ventet vi til vi kom på kontoret, men nå tar vi en kopp bak rattet eller balanserer den inn på toget, sier Bjørn Grydeland, kommunikasjonssjef i Norsk Kaffeinformasjon, som står bak kaffeundersøkelsen.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS