Odd Inge Johansen er ansatt som spillerutvikler i fotballkretsen
Vidar Johnsen og Odd Inge Johansen. (Foto: Finnmark Fotballkrets)

Odd Inge Johansen er ansatt som spillerutvikler i fotballkretsen

Ny spillerutvikling i Finnmark Fotballkrets.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.11.2019 11:00

Finnmark Fotballkrets har ansatt Odd Inge Johansen i en 60 prosent stilling som spillerutvikler for 2020-2021.

Vidar Johnsen, spillerutvikler i Finnmark Fotballkrets, vil i 2020-2021 være hovedtrener for Alta IF sitt herrelag i Postnord-ligaen. Han vil i samme tidsrom ha permisjon fra jobben i Finnmark Fotballkrets. 

Finnmark Fotballkrets har i en pressemelding skrevet at Odd Inge Johansen har de siste årene trent Bossekop UL sitt damelag, og er en strukturert og nøye person som også har tatt B-lisens som trener.  Han har vist sterke kvaliteter i å utvikle enkeltspillere til høyt nivå, og har en stor kjærlighet til Finnmark! Odd Inge står for de verdiene og den «DNA-en» som Finnmark Fotballkrets ønsker skal kjennetegne kretsen. Han er også kursinstruktør på trenersiden i kretsen. 

Odd Inge Johansen forteller at han føler seg stolt og ydmyk. Stolt for at han får jobbe med sitt hjertebarn, det å utvikle mennesker, utvikle potensialet og være med å skape gode forutsetninger for at gutter og jenter i Finnmark skal lykkes i hverdagen. Det handler om å utvikle seg som fotballspillere, men ikke minst som medmennesker. Han er ydmyk i forhold til den solide jobben som er gjort av Vidar over lang tid. Samtidig er han veldig trygg på at han får jobbe og samarbeide med bunnsolide ressurser i kretsen og i soneapparatet. Han gleder seg til å sette i gang.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS