Mener lovbrudd er helt uakseptabelt
Cecilie Myrseth, til venstre, med spørsmål til Harald Tom Nesvik, til høyre. (Foto: Skjermdum, Stortingets nett-TV)

Mener lovbrudd er helt uakseptabelt

Ulovligheter i fiskeindustrien var tema i Stortingets spørretime på onsdag.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 21.11.2019 17:39

Fiskeriministeren sa i Stortingets spørretime på onsdag, at det er helt uakseptabelt at fiskeindustrien ikke følger lovverket. 

Cecilie Myrseth, Arbeiderpartiets fiskeripolitiske talsperson på Stortinget, spurte hva fiskeriministeren vil gjøre for å stoppe menneskehandel som har blitt avdekket i norsk fiskeindustri. 

--Det er helt uakseptabelt at fiskeindustrien ikke følger regelverket. Det at vi har opprettet A-krimsenter som har avdekket ulovligheter, viser at det var riktig at vi opprettet disse A-krimsentrene. Det sa fiskeriminister Harald Tom Nesvik (FrP). 

--Igjennom internasjonalt arbeid og en stortingsmelding som snart kommer, vil det være med på å styrke arbeidet innenfor dette området. Det sa Harald Tom Nesvik. 

--Jeg hører ingen ting i svaret hva fiskeriministeren vil gjøre for å stoppe alle disse ulovlighetene, sa Cecilie Myrseth i oppfølgingsspørsmålet. 

Til tross for at A-krimsenteret i Bodø avdekket en rekke ulovligheter i fjor vinter, så har ingen saker havnet hos politiet eller rettsvesenet. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS