HUKFS til Murmansk
Finnmark fylkeskommune vil signalisere at det internasjonale samarbeidet fortsetter selv om Troms og Finnmark blir slått sammen ved årsskiftet. (Illustrasjonsfoto)

HUKFS til Murmansk

Fylkespolitikere på tur til Russland.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 07.10.2019 16:00

Hovedutvalg for kultur-, folkehelse og samferdsel (HUKFS) reiser til Murmansk 7. – 9. oktober. Besøket skjer som et ledd i å opprettholde det gode forholdet mellom Finnmark og Murmansk.

Innenfor hovedutvalgets arbeidsoppgaver har det gjennom årenes løp blitt initiert mange gode og framtidsrettede prosjekter mellom våre to fylker. For å få inspirasjon til nye samarbeidsprosjekter er det viktig å få kunnskap om prioriterte målsettinger i vårt nabofylke, mener HUKFS.

I programmet denne gangen vil utvalget møtene ministerne i Transportministeriet og Plan- og økonomiministeriet, i tillegg til å ha et opplegg i Murmansk regionale kunstmuseum. Et møte i Det norske Generalkonsulatet er også en del av programmet.

Gjennom dette besøket vil hovedutvalget signalisere at det internasjonale samarbeidet fortsetter og skal ha prioritet selv om Finnmark og Troms blir ett fylke fra 1. januar 2020, melder Finnmark fylkeskommune i en pressemelding. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS