4. div: KIF - Turn 11-0
illustrasjon Turn-KIF 16. juni 2019

Honningsvåg klarte å stille lag mot Kirkenes søndag morgen klokken 11. Lørdagens kamp mot Bjørnevatn førte til skader slik at Turn ikke hadde innbyttere i søndagens kamp. Turn-spillerne får en tok vei de 503 kilometerne hjem til Honningsvåg etter 11-0 søndag og 9-0 lørdag.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 22.09.2019 13:00
Sist oppdatert : 23.09.2019 09:16

Kampen sendes direkte på iFinnmark.no

1. omgang
Det første kvartere starter med press mot Honningsvågs mål uten at Kirkenes klarer å gjøre mål. Etter 19 minutter tok vertene ledelsen og spilte seg etter det til flere sjanser der blandt annet Turn-keeper slo ballen i tverrligger.
Etter en halvtime fikk Turn en halvsjanse på frispark men KIF-keeper fanget ballen enkelt.
Kirkenes-kaptein Brage Andreassen økte ledelsen til 2-0 etter drøye halvetimen. Så langt hadde ikke gjestene spilt seg til alt for store sjanser. Turn er uoppmerksom på hjørnespark, 3-0.  Etter 35 minutter kommer Turn flere ganger over på KIFs-halvdel uten at det blir farlige sjanser. 42 minutter øker Brage Andreassen ledelsen til 4-0. Gaute Stiby skyter, ballen går imellom bena på keeper, 5-0.

2.omgang
Klokken 12:01 starter 2. omgang i regnværet i på Kirkenes stadion. Fram til 53 minutter var det ingen store sjanser før Jon Rikard Mienna gjør en flott enkeltmannsprestasjon og øker ledelsen til 6-0.  Etter flott spill av Brage Andreassen øker Markus Henriksen til 7-0. Andreassen øker til 8-0 Brages tredje mål i kampen. Nok en gang gjør Andreassen et flott forarbeid og Audun Grønbech Bednarczyk setter ballen i mål, 9-0. KIF øker til 10-0 med Henriksen og antall baklengsmål for Honningsvåg blir flere søndag enn i kampen lørdag mot Bjørnevatn. 72 minutter Jonas Nylund skytter i treverket men Turn får ikke mål. Etter 80 minutter er Nylund frampå men får bare hjrnespark. 82 minutter får KIF annulert et mål for offisde, men like etter øker Bednarczyk til 11-0. Bjarte Klæmo får gult kort og KIF straffe men Andreas Strømme setter ballen i tverligger og ballen går over.

Turn to siste kamper 2019.
lørdag 28. september kl.14:00 Tverrelvdalen - Honningsvåg
søndag 13. oktober kl. 13:00 Honningsvåg - Porsanger

Kampfakta KIF-Turn (5-0) 11-0!illustrasjon Turn-KIF 16. juni 2019
19`1-0 Vebjørn Karisari
31´2-0 Brage Andreassen
34´3-0 Jørgen Persen
42`4-0 Andreassen
45+1` 5-0 Gaute Stiby
55` 6-0 Jon Rikard Mienna
56`Gult Kort Allan Skårvik, KIF.
59` 7-0 Markus Henriksen
63´ 8-0 Andreassen
65` 9-0 Audun Bednarczyk
70´10-0 Henriksen
82´11-0 Bednarczyk
83´ Gult kort Haakon Isaksen Grønlund, Turn
87` Gult kort Bjarte Klæmo, Turn

Dommer: Pål Arntzen (Øksfjord IL)
Ass.dommer 1: Jens-Petter Pedersen (Sørild BK)
Ass.dommer 2: Tor-Petter Hågensen (Sørøy Glimt, FK)
kilde: Fotball.no

Lørdag tapte Honningsvåg 9-0 for Bjørnevatn IL. Kampen mot Kirkenes IF er del av en helg med dobbeltkamp i Sør-Varanger.