Downton Abbey
foto: Filmweb.no

Downton Abbey

Fredag var det norgespremiere på filmen «Downton Abbey». Søndag ble den vist som en del av Nordkapp Filmfestival, med te og scones før filmen startet.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 17.09.2019 17:45

!foto: Filmweb.noDette var gjensyn med Downton etter å ha blitt kjent med den engelske overklassen igjennom mange episoder og sesonger på tv for 4 år siden.

Filmen utspiller seg i tidsrommet 1927 til 1929, og Downton får besøk av selveste Kong George V og Dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.

Fakta
Sjanger Drama
Skuespillere Allen Leech, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Imelda Staunton, Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Joanne Froggatt
Regi Michael Engler.

Som vanlig når man får film fra England er det flotte bilder der man tydelig maler det engelske landskapet. Det var mæte med kjente og kjære karakterer men også møte med nye.

De 2 timene i Nordkapp kino- og kultursal søndag kveld gikk fort det sørget blant annet de engelske humoren for. Og jeg blir ikke overrasket hvis vi får møte gjengen fra Downtown Abbey flere ganger på film og tv.

 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS