Plukket over 100 tonn i Finnmark
skoleelever på tur om bord i

Plukket over 100 tonn i Finnmark

Norges Miljøvernforbunds båt «Miljødronningen» har vært på besøk i Honningsvåg for å fortelle om strandrydding og miljø.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 17.09.2019 13:30

!Henrik Rutledal, Norges MiljøvernforbundElever fra Honningsvåg skole var om bord for å få informasjon om blant annet plastforrensing.

--Norges Miljøvernforbund har som mål å samle inn over 100 tonn med avfall langs fjære i Finnmark og det ser det ut til å nå med god margin. I tillegg til å plukke søppel er det viktig at vi jobber med holdninger, slik at ikke plast kommer ut i naturen. Derfor gir vi informasjon til barn og unge, sier Henrik Rutledal til Radio Nordkapp.

--Det er tredje året på rad vi har denne type aksjon, i år sammen med prosjektet «In the same boat» som driver aksjon fra en seilbåter. Vi er totalt 10 frivillig pluss mannskap. I år valgte vi å starte i nord fordi her er man mere avhengig av godt vær, sier Rutledal.

Fakta om Norges Miljøvernforbund:
Norges Miljøvernforbund er en frivillig, demokratisk miljøvernorganisasjon som ble stiftet i 1993, og har sitt hovedsete i Bergen. NMF har aktive medlemmer og nærmiljøgrupper over hele landet, og vi har regionskontorer i Tromsø, Trondheim og Oslo.

Fakta om Miljødronningen
MS Miljødronningen er et moderne utstyrt og sertifisert forsknings- og konferansefartøy.  Skipet brukes som kurs, konferanse og forskningsskip med mange gode og spesielle fasiliteter.

 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS