Turn-lag involvert i en rekke kamper i løpet av helgen. (Illustrasjonsfoto)

Både kamper i Honningsvåg og på bortebaner i løpet av helgen for Turn-spillere.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.09.2019 19:30

Jenter 15, gutter 15, gutter 13 og gutter 11 spilte fotballkamper i helgen.

Turns jenter 15 hadde bortekamp mot HIF/Stein 2 på fredag, og Turn 2 hadde hjemmekamp mot AVJU på lørdag. Kampen i Hammerfest endte 3-3, mens AVJU vant 0-3 i Honningsvåg.

Trener Hege-Beate Tauselv mener HIF/Stein 2 var best i 1. omgang, mens i 2. omgang var Turn med mer. Det var en sjanserik kamp, og HIF/Stein utlignet og fastsatte sluttresultatet til 3-3 i sluttminuttene.

I kampen mot AVJU i Honningsvåg var det jevnt før pause, mens gjestene var best i 2. omgang, ifølge Tauselv.

Gutter 15
Turns gutter 15 var i Karasjok på lørdag og spilte kamp mot Nordlys. Turn tapte 4-3. Trener Odd-Arne Hansen synes det var bittert at laget tapte kampen.

Gutter 13
Turns gutter 13 hadde bortekamper mot henholdsvis Indrefjord på lørdag og Kautokeino på søndag. Mot Indrefjord tapte Turn 2, 9-4. I Kautokeino vant Turn 0-4.

Trener Lennart Karlsen forteller at laget ble tatt litt på sengen i kampen mot Indrefjord og ble overkjørt i 1. omgang. I pausen ble det gjort endringer og Turn spilte en god omgang. Det ble skapt mange sjanser, men uttellingen var dårlig.

I bortekampen mot Kautokeino hadde Turn-guttene god kontroll og vant fortjent, ifølge treneren.

Gutter 11
Turns gutter var i Havøysund på lørdag. På grunn av barneidrettsreglene gjelder ikke resultatene for spillerne i de yngste klassene.