Er flinke til å skape møteplasser for vekstbedrifter
Vekst Nordkapp har arrangert samling i Honningsvåg. (Foto: Vekst Nordkapp på Facebook.com, fotomontasje Radio Nordkapp)

Er flinke til å skape møteplasser for vekstbedrifter

Torstein Fosvold synes det er flott med program på ettermiddag og kveldstid, noe Vekst Nordkapp la opp til på samlingen i Honningsvåg.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 28.08.2019 17:33

Finnmark er flink til å skape felles møteplasser for vekstbedrifter, mener arbeidsgiverforeningen.

Mandag til onsdag har over 50 representanter fra vekstbedrifter vært i Honningsvåg på samling. 

--En vekstbedrift er en tiltaksarrangør i skjermet virksomhet som i hovedsak har arbeidsmarkedstiltakene, varig tilrettelagt arbeid eller arbeidsforberedende tiltak. De gjør en del andre ting i tillegg, sier Torstein Fosvold i arbeidsgiverforeningen for Vekst- og attføringsbedrifter (ASVL) til Radio Nordkapp.

--Kravene i arbeidslivet blir tøffere og tøffere. Det merker vi også i vår bransje. Derfor feirer vi alltid med kake når vi klarer å gjøre en god jobb, at de som jobber hos oss blir ansatt i det ordinære arbeidslivet, sier Fosvold.

--Selv om dette er en statlig oppgave med kommunal medvirkning, må vekstbedriftene hele tiden sørge for egne inntekter for å overleve. På landsbasis tror jeg 38 prosent av inntektene kommer fra egne inntekter, sier Fosvold.

--Finnmark har alltid vært flink til å arrangere samlinger som dette. Spesielt er det flott at Vekst Nordkapp også har program for oss på ettermiddag og kveldstid. Det skaper ekstra samhold og man lærer mer av hverandre, sier Fosvold.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS