Det var 4. divisjonskamper i Finnmark på onsdag.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.08.2019 23:30

Onsdag var Turn i Alta og spilte 4. divisjonskamp mot Bossekop. Det ble hjemmeseier 4-3, pauseresultatet var 2-2.

Turn-trener Andreas Børvik mener det var en skuffende kamp sammenlignet med den siste hjemmekampen mot Alta 2.

--Vi presterer litt for dårlig i dag med mye dårlige valg. Vi ble straffet ekstremt hardt, spesielt på de tre første målene. Det sier Andreas Børvik til Radio Nordkapp.

Børvik forteller at Bossekop skåret på tre av de fire første skuddene på mål.

Turn lå under 2-0, men gikk til pause med 2-2. Andre omgang startet dårlig, og Bossekop skåret to mål til før Turn fastsatte sluttresultatet til 4-3.

Det var Micael Lindholm Andersen, Odd-Bjørnar Nilsen og Mathias Hansen som skåret for Turn.

Spennende i toppen
Tverrelvdalen, Porsanger og HIF/Stein vant sine kamper onsdag kveld. Det betyr at det fortsatt er to poeng som skiller klubbene i toppen av tabellen i 4. divisjon.