Gule kort: Erlend Olsen, Alta IF. Frode Eide, Løv-Ham.
Tilskuere: 320

Det var divisjonens bunnlag som møttes i Fyllingsdalen søndag kveld. Både Løv-Ham og Alta sliter i bunnen av 1. divisjon, og for alle som heier på Alta ble oppgjøret deprimerende, svært deprimerende. Alta spilte ikke en god kamp.

Jevnt
Det ble en jevn førsteomgang. Svært få sjanser og dårlig tempo var karakteristikken som kunne brukes om de første 45 minuttene. Alta var best i åpningsminuttene, uten at det ble utnyttet spesielt godt.

Ørjan Laastad gav hjemmelaget ledelsen etter 37 minutters spill. Han headet ballen i målet etter et hjørnespark.

Avgjør kampen
Det var kun spilt to minutter av 2. omgang når Løv-Ham økte sin ledelse. Endre Hansen satte inn lagets andre mål på en retur fra ett langskudd. Etter målet kontrollerte hjemmelaget kampen, og Alta klarte ikke å produsere store målsjanser.

Kampen ble punktert i det 56. minutt. Gode Ørjan Laastad rundet Altas keeper, og satte ballen i det tomme målet. Kun to minutter før slutt fastsatte Løv-Ham sluttresultatet til 4-0. Det var Henning Aga som avsluttet hjemmelagets målfest.

Løv-Ham best
--Vi tapte fortjent i dag, sa trener Roger Finnjord til Radio Alta like etter at kampen var over.

Finjord prøvde ikke å bortforklare tapet på noen måte.

--De utnyttet våre feiler. Løv-Ham var best i dag, mente Finjord.