Poengdeling i Oslo

Alta-trener Roger Finjord var ikke misfornøyd etter 0-0 mot Skeid på Voldsløkka søndag ettermiddag.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.06.2005 17:56

Alta-trener Roger Finjord tar med seg det positive fra kampen mot Skeid videre i sesongen. (Bildet hentet fra steinberget.no.)

Kampfakta:
Skeid – Alta IF 0-0 (0-0)
Gule kort: Joar Harøy, Jo Andreas Gundersen og Tom Erik Breive, Skeid. Kenneth T. Tønne, Martin Overvik, Stian Ingilæ og Tore Reginiussen, Alta IF.
Tilskuere: 528

Det er to lag som sliter i bunnstriden som møttes på Voldsløkka i Oslo. Skeid tapte stort mot Stabæk i Bærum forrige helg, mens Alta fikk et hjemmetap mot Kongsvinger. Dermed var det to lag som trengte poeng som møttes til dyst i hovedstaden.

En sjansefattig omgang
Det var dårlig spill i 1. omgang. Få sjanser, og mange frispark er beskrivelsen som kan brukes. Skeid hadde den største sjansen. Foran åpent mål skjøt Christian Sæther Moen over fra ca fem meter,

Ti minutter før pause fyrte Altas Tor Mattis Kåven av et distanseskudd. Dessverre for Kåven og Alta gikk skuddet like utenfor Skeid-målet.

Det var ikke stygt spill før pause, men dommeren delte ut fire gule kort de første 45 minuttene.

Store Alta-sjanser
2. omgang startet med et formidabelt Skeid-press uten at hjemmelaget klarte å spille seg til store målsjanser. Innbytter Dawda Leigh satte fart i hjemmelagets angrepspill de første minuttene av omgangen.

Etter hvert kom Alta mer inn i kampen, og skapte store sjanser foran Skeid-målet. Keeper Sebastian Harung gjorde flere gode redninger, og fikk også hjelp av stolpene. De siste tjue minuttene var Alta best, og dominerte kampen. De gule hadde mange gode overganger, men marginene var ikke på Altas-side i denne kampen.

Fortjente seier
--Vi fortjente å vinne denne kampen. Vi gjør en god kamp. Spesielt gledelig er det at vi spiller oss opp i løpet av 2. omgang, sa Alta-trener Roger Finjord til Radio Alta like etter at kampen var over.

De neste dagene skal Alta IF tenke cup.
--Vi tar med oss det positive fra denne kampen til cupkampen mot Odd på onsdag, sa Finjord.

Onsdag spiller Alta bortekamp mot Odd i 4. runde i Norgesmesterskapet i fotball.