HFK tapte mot Mo

--De scoret på sjansene og vi tapte kampen, sier HFK-trener Danny Sannes etter lørdagens 4-1 tap mot Mo IL.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.10.2006 19:11

Kampfakta:
Mo IL – Hammerfest Fotballklubb 4-1 (2-1)
0-1 15’ Øyvind Yttervik
1-1 38’ Joakim Rudolfsen
2-1 47’ Rudi Pedersen
3-1 68’ Bjørn Audun Risøy
4-1 75’ Espen Hagh

Utnyttet sjansene
Det var jevnt i 1. omgang, selv om hjemmelaget kunne gå til pause med 2-1 ledelse. Øyvind Yttervik scoret kampens første mål, mens Joakim Rudolfsen og Rudi Pedersen sørget for utligning og ledelse til hjemmelaget.

I 2. omgang er rapportene at Mo var best, der Joakim Rudolfsen var genial for hjemmelaget. Den store spissen Torstein Vassdal skapte store problem for HFK-forsvaret, og vant omtrent alt som var av hodedueller. Det var Bjørn Audun Risøy som økte ledelsen til 3-1, mens Espen Hagh fastsatte sluttresultatet til 4-1.

--Kampen var for så vidt jevnspilt, men Mo utnyttet sjansene. Det gjorde ikke vi. I tillegg slet vi med en av spissene til Mo som er over 2 meter høy, sier HFK-treneren.

En spennende uke
Hammerfest Fotballklubb går en spennende uke i møte ettersom sesongen blir avsluttet lørdag 21. oktober.

--Vi er i en gunstig situasjon. Vi kan avgjøre dette selv. Det blir nerver i kampen mot Nybergsund, men ikke så store nerver at vi ikke takler det, sier Danny Sannes som gleder seg til serieavslutningen i Hammerfest om en uke.

Hvis Hammerfest Fotballklubb slår Nybergsund, får de fornyet kontrakt i 2. divisjon, avdeling 4. Skulle det bli tap er hammerfestingene avhengig av andre resultat for å ikke rykke ned til 3. divisjon.