Kom hjem til sine egne

Fredag kveld kom Honningsvågrevyen hjem til sine egne og de ble møtt av stående applaus flere ganger.
Her kan du se bilder på YouTube TRYKK HER

Kultur
Raymond Elde
Publisert : 29.04.2016 23:45

Fredag kveld kom Honningsvågrevyen hjem til sine egne og de ble møtt av stående applaus flere ganger.

Forestillingen som har vært på turné siden i september 2015 har de kalt «Ja takk – Edlere deler».

De som var med i kveld på Turn: Jens Petter Nordang, Jens Richard Jensen, Steve Riise Jensen, Bjørnar Johansen, Finn-Arild Selnes og Frank Arne Olsen.

Honningsvågrevyen hadde gruet seg til å komme til revyen Mekka – Honningsvåg. Men det var ingen ting å frykte vi på Magerøya er utrolig stolt av det gjengen og det de har fått til i over 20 år. Bedre Nordkapp-ambassadører skal vi lete lenge etter,

Det hele startet med en improvisert «stå opp komikk» fordi pianisten hadde glemt å skru på pianoet, det taklet den profesjonelle entertaineren på en glimrende måte.

Spisshua var med og han i hua kjente vi igjen. Men det var også funnet plass til nye karakterer som ga oss ei innføring i sosiale medier.

Bannskap, turneliv fikk folket i salen til å flire, også vi på Turn setter pris på den direkte og ærlige humoren som revyen er kjent for i resten av landet.

Reiser i dialekter var en fantastisk opplevelse, her har Rune Nilsson i NRK P1s program «Lunsj» fått seg en konkurrent. Utenriksministeren på otrivin pluss statsministeren fikk også seg noen revyspark.

Kjente karakterer var det herlig å se igjen, publikum var med og da revyens gran old man sa han hadde reist rundt med revy i over 50 år reiste publikum seg i salen til spontan applaus.

Her kan du se bilder på YouTube TRYKK HER








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS