To gull under Altaturneringen

Turns jenter 11 og gutter 14 har vunnet Altaturneringen i håndball, mens gutter 16 tok sølv.
Sport
Publisert : 07.02.2016 15:33

Jenter 11-årslaget vant turneringen etter 5-4 seier mot BUL 1 på sudden death i finalen.

Radio Nordkapp snakket med en stolt trener søndag formiddag. Trine Rønning Karlsen kunne fortelle at laget har fire seirer, én avgjort og ett tap i løpet av turneringen.

--Få med at vi slo Mads Stian Hansens lag i kvartfinalen, sa Rønning Karlsen til Nordkappnytt.

Spillerne i 11-årsklassen er de yngste spillerne i konkurransen på grunn av barneidrettspolitikken til Norges Idrettsforbund.

Turn jenter 11 tar gullet med hjem. (Foto: Håndballgruppa, Facebook.com)

Flere finaler
Senere på dagen var det semifinaler for gutter 14 og gutter 16. Gutter 14 vant 10—8 over Alta i semifinalen, og spilte finale mot BUL. Turn vant 11-6 mot BUL og kommer hjem med pokal nummer to til Honningsvåg etter helgens turnering i Alta.

Gutter 14 vant! (Foto: Håndballgruppa, Facebook.com)

Turns gutter 16 vant 7-6 i semifinalen mot BUL 1, og spilte finale mot Alta IF. Turn-guttene tapte finalen 6-8. Dermed ble det sølv til de eldste guttene til håndballgruppa.

Fornøyd tropp
Det er en fornøyd tropp som reiser hjem til Honningsvåg. To gulv, ett sølv og jenter 13 vant bronsefinalen mot Tromsø. Det er bra uttelling i én av de største håndballturneringer i landet, arrangert av Alta IF.