Er oppfyrt over aggressiv markedsføring

Oddbjørn Samuelsen, elverksjef i Repvåg Kraftlag, er oppfyrt over Fortum som på en aggressiv måte selger kraft til kunder i Nordkapp.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.12.2015 17:39

Oddbjørn Samuelsen mener Repvåg Kraftlag blir misbrukt av personer som selger Fortum.
Oddbjørn Samuelsen, elverksjef i Repvåg Kraftlag, er oppfyrt over Fortum som på en aggressiv måte selger kraft til kunder i Nordkapp.

Samuelsen reagerer på måten Fortum går frem på i Nordkapp. Repvåg Kraftlag blir nevnt i samtaler med kunder. Elverksjefen mener kundene får større troverdighet til denne kraftleverandøren etter at Repvåg Kraftlag har blitt nevnt i samtalene.

--Det ser ut som det er et mønster der eldre folk og spesielt eldre damer blir oppsøkt. Det frekkeste er at selgeren lover tre måneder gratis kraft, sier Oddbjørn Samuelsen til Radio Nordkapp.

Kundeservice til Repvåg Kraftlag har fått en rekke henvendelser om dette de siste dagene.

Samuelsen mener det skal være opp til hver enkelt kunde å velge selskap, men han innrømmer at han blir oppfyrt når kraftleverandører prøver å lure kunder.

Ser på saken
Fortum vil nå se på måten de kontakter kunder på i Nordkapp.

--Vi tilbyr kunder i hele Norge om å kjøpe strøm. Fremgangsmåten som blir beskrevet representerer ikke måten vi ber våre selgere om å opptre på, sier Stian Mathisen, kommunikasjonsrådgiver i Fortum, til Radio Nordkapp.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS