Har sendt e-post til alle ansatte

I en e-post til alle ansatte i Nordkapp kommune, informerer ordføreren om at det blir jobbet med å etablere asylmottak i Honningsvåg.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 26.11.2015 13:38

Ordfører Kristina Hansen med e-post til ansatte i Nordkapp kommune. (Arkivfoto)
I en e-post til alle ansatte i Nordkapp kommune, informerer ordføreren om at det blir jobbet med å etablere asylmottak i Honningsvåg.

Ordfører Kristina Hansen (Ap) ber ansatte i Nordkapp kommune om ikke piske opp stemningen. Hun minner om tradisjonen vi har for å ta imot alle fra hele verden på en god måte.

--Vi registrerer at det allerede er hektisk aktivitet på de sosiale mediene i forhold til dette. Det er fint at det er engasjement og at det stilles spørsmål, det skal vi gjøre. Det som imidlertid er synd er at mye av det som nå kommuniseres bærer preg av å ikke være særlig reflekterte utsagn. Nordkapp kommune vil anmode sine ansatte om å være kritisk til hvordan man uttaler seg og gir uttrykk for mer eller mindre velbegrunnede holdninger. Vi ønsker på ingen måte å legge «lokk» på en konstruktiv debatt og at det stilles spørsmål. Det vi ber om er at ikke våre ansatte er med å «pisker» opp en stemning som vi ikke ønsker. Nordkapp kommunes befolkning har lange tradisjoner for å ta imot besøkende fra alle verdens hjørner, dette har vi alltid gjort på en god måte, skriver ordføreren i e-posten.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS