Gagama Elektro ble årets lærebedrift

Gagama Elektro AS har fått prisen for årets lærebedrift i Finnmark av Finnmark fylkeskommune.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 06.10.2015 05:25

Gagama Elektro AS har fått prisen som lærebedrift av fylkeskommunen. (Foto: Gagama Elektro AS)
Gagama Elektro AS har fått prisen for årets lærebedrift i Finnmark av Finnmark fylkeskommune.

Hovedutvalget for kompetanse tildelte 24. september prisen til Gagama Elektro AS. Bedriften utpeker seg både gjennom god kvalitet i opplæringen og ved å ta inn svært mange lærlinger. Totalt har 50 ungdommer i Finnmark fått sitt fagbrev i denne bedriften.

Gjennomføring av videregående opplæring er en grunnpilar både for ungdommen og for all nærings- og samfunnsutvikling i Finnmark.

Bedriften har utøvd et særdeles viktig samfunnsansvar med sin satsing på lærlinger og cirka 20 prosent av de ansatte er lærlinger.

En ambassadør for fagopplæring
Bedriften er nytenkende og tilbyr en variert og en mangfoldig opplæring til sine lærlinger. De har fokus på trivsel og et godt arbeidsmiljø, der lærlingene blir ivaretatt på en god måte. Bedriften er en god ambassadør for fagopplæring og fremsnakker dette ved enhver anledning. Bedriften har også hatt fokus på å tilby jenter lærlingeplass.

Mulighet for studiekompetanse i læretiden
Gagama elektro er med i et samarbeid om «industrikullet» som gir lærlingen mulighet til å få studiekompetanse i læretiden. Dette medfører at lærlingen har mulighet å søke videre til eksempelvis ingeniørutdanning.

(ffk.no)
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS