Flere toppryttere til Arctic Race

12 lag og flere av de beste rytterne fra Tour de France stiller til start i årets Arctic Race of Norway. Blant disse er de norske stjernene Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 02.08.2015 21:45

Knut-Eirik Dybdal lover et sterkt felt under årets Arctic Race of Norway.
12 lag og flere av de beste rytterne fra Tour de France stiller til start i årets Arctic Race of Norway. Blant disse er de norske stjernene Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen.

Blant lagene som nettopp har avsluttet årets Tour de France er det nå bekreftet at hele 12 lag flyr sine beste menn til Nord-Norge for den tredje utgaven av Arctic Race of Norway 13. til 16. august. For første gang skal norgesmester Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka) sykle rittet, og med seg har han norske kraftsprintere som Alexander Kristoff (Katusha) og Sondre Holst Enger (IAM Cycling).

--At hele 12 av totalt 22 deltakende lag stiller direkte fra Tour de France, er ny rekord for et norsk ritt. Årets felt blir dessuten det sterkeste noensinne i et profesjonelt sykkelritt i Norge, noe vi naturlig nok er godt fornøyde med. Den endelige deltakerlisten har vi imidlertid ikke klar før uken før start, da lagene tar ut de siste rytterne, sier daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal.

Norske TV-seere vil få live-dekning av de to siste timene fra de to første etappene, mens de to siste etappene blir vist i sin helhet på TV2.

Arctic Race of Norway 2015 ser slik ut:
• Etappe 1 (13. August): Harstad-Harstad (210 km)
• Etappe 2 (14. August): Evenskjer-Setermoen (155 km)
• Etappe 3 (15. August): Finnsnes-Målselv (175 km)
• Etappe 4 (16. August): Narvik-Narvik (160 km)

Dette er de 22 lagene som stiller til start:

Astana
BMC
IAM Cycling
Lampre-Merida
Giant-Alpecin
Katusha
Tinkoff-Saxo
Bora-Argon 18
Bretagne-Séché Environnement
Cofidis
Europcar
Cult Energy
MTN-Qhubeka
Novo Nordisk
Topsport Vlaanderen-Baloise
United Healthcare
Coop-Øster Hus
FixIT.no
Joker
Sparebanken Sør
Ringeriks-Kraft
Frøy-Bianchi

(Pressemelding fra ARN)
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS