Billettsalget øker

Fra oppstarten i 2013 så har billettsalget til Perleportens sommerforestilling økt betraktelig. Til nå er 700 billetter solgt, en økning på 40 prosent i forhold til hele 2013.
Kultur
Christine Gamst Vitikka
Publisert : 03.07.2015 09:30

Sketsjen med det eldre turistekteparet skapte mye latter i salen. Her spilt av Runa Elde Skårset og Kati Heimen.
Fra oppstarten i 2013 så har billettsalget til Perleportens sommerforestilling økt betraktelig. Til nå er 700 billetter solgt, en økning på 40 prosent i forhold til hele 2013.

Runa Elde Skårset og Kati Heimen er veteraner å regne som, når man snakker om Perleportens sommershow «Our Northernmost life». De har vært med fra starten av, og forteller at pilene går sakte men sikkert oppover.

--Vi ser at det går vår vei. Det første året var det 500 betalende gjester og nå 1. juli har vi 700 solgte billetter, sier Runa Elde Skårset.

Om showet forteller de at utviklingen har vært enorm.

--Det er et helt annet show enn hva det var for to år siden. Vi er mye mer trygge, tør å gi mer av oss selv og det er mer improvisasjon. Vi finner på nye ting hver dag, selv om kanskje ikke publikum legger merke til det, forteller Runa og Kati Heimen.

Det 50 minutter lange showet består av sang, sketsjer, foto, dans og mye selvironi.

Perleportens forestillinger startet 1. juni og skal vare til 8. august. Årets besetning jobber i turnus, og består av Sharon Fjellvang, Anita Holmgren, Oda Bårdsnes, Runa Elde Skårset, Kati Heimen, Emil Elde Skårset, Trine Dyrstad Walsøe, Caroline Simonsen og Lisa Fosse.

Henrik Svärd fra Eskilstuna i Sverige synes det var veldig fint å se Perleportens show og hvordan kulturen og hverdagen på Magerøya er.
 
Onsdagens forestilling ble fremført av (fra venstre) Oda Bårdsnes, Anita Holmgren, Runa Elde Skårset og Kati Heimen.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS