Skjønner ikke motstanderne

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) skjønner ikke motstanden mot statlig omorganisering. Det har Høyre-politikeren fortalt til Radio Nordkapp.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 22.05.2015 17:44

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker mener regjeringen har fokus på gode tjenester.
Fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) skjønner ikke motstanden mot statlig omorganisering. Det har Høyre-politikeren fortalt til Radio Nordkapp.

--Jeg skjønner prosessene kan skape usikkerhet, og at mange prosesser pågår samtidig. Vi må være opptatt av hva som blir sluttresultatet, sier Aspaker.

--Det viktigste er ikke hvor mange regiondirektører det er rundt om i landet. Det viktigste må være at statlige etater leverer solide tjenester, sier Aspaker.

Fiskeriministeren ønsker at Fiskeridirektoratet skal være godt rustet for fremtiden.

--Vi har lagt vekt på at vi skal ruste Fiskeridirektoratet best mulig for å bidra til å utvikle næringen i framtiden med god kvalitet på tjenestene. Det er ikke noe mål ha flest mulig sjefer, måle er så gode tjenester som mulig, sier Aspaker.

Fiskeridirektøren foreslo reduksjon fra ni til tre regioner. Regjeringen landet på fem regioner der Finnmark blir en del av regionen bestående av Troms og Finnmark.

--Det blir ikke færre i Finnmark med denne nye organiseringen. Krabben vil fortsatt bli forvaltet fra Vadsø, sier Aspaker.

Det er opp til fiskeridirektøren å bestemme om det fortsatt skal være fiskerikontor i Kjøllefjord, Havøysund, Hammerfest, Skjervøy, Svolvær, Brønnøysund, Sistranda og Fosnavåg.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS